• camping1
  • camping2
  • camping3
  • camping4
  • camping5

Jaarplaats voor uw caravan en stacaravan

Niets is fijner dan uitkijken naar een heerlijke en verdiende vakantie. Maar wat als u in de gelegenheid bent om langere periodes er even tussenuit te gaan? Dan kunt u nu bij Camping de Rozenhof een heel seizoen gebruik maken van uw eigen vakantieplek!

Een jaarplaats met uw caravan of stacaravan in Zeeland

Camping de Rozenhof biedt verschillende jaarplaatsen aan voor uw caravan of stacaravan. Zo kunt u het hele kampeerseizoen door genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland. Ontdek dat geen seizoen hetzelfde is in deze mooie kustprovincie. Elk jaargetijde heeft haar eigen charmes en laat de beste kant van Zeeland zien. De natuur verandert zienderogen en hoeveel jaren achter elkaar u ook bij ons op de camping komt, u zult altijd dingen zien die u dat jaar ervoor niet zijn opgevallen.

Onbeperkte faciliteiten jaarplaats caravan of stacaravan

Ook als u een jaarplaats voor uw caravan of stacaravan heeft, kunt u onbeperkt gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten. Het gehele kampeerseizoen door zorgt Camping de Rozenhof ervoor dat het u aan niets ontbreekt! Lees hier meer over onze faciliteiten.

De camping is in de winter gesloten, u kunt dan ook in de wintermaanden geen gebruik maken van uw jaarplaats. 

Wilt u meer weten over de jaarplaatsmogelijkheden die wij bieden neem dan contact met ons op.