• camper1
  • camper2

Camperplaats in Zeeland op Camping de Rozenhof

Bent u op zoek naar een camperplaats in Zeeland aan de kust en vlakbij de Brouwersdam? Kom dan naar Camping de Rozenhof in Burgh Haamstede. De camperplaatsen op onze camping liggen aan de rand van de duinen. Via de achteruitgang van de camping loopt u over een wandelpad langs natuurgebied Slot Haamstede zo naar het strand van Burgh Haamstede. En wilt u even een boodschap doen, dan bereikt u op 500 meter van de camping het centrum van Burgh Haamstede. Bezoek onze camping geniet van een heerlijke vakantie!

Ruime camperplaatsen op Camping de Rozenhof in Zeeland

Camping de Rozenhof in Zeeland beschikt over 7 speciale camperplaatsen gelegen op de camping. De camperplaatsen zijn verhard en gemiddeld 100 m². De camperplaatsen zijn gescheiden van elkaar door middel van groene hagen waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten.

Vlakbij de camperplaatsen ligt het sanitairgebouw waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Hier is tevens het camper service station gelegen waar u vuil water kunt lozen, water tanken en uw chemisch toilet kunt legen.

Ideale ligging in Zeeland

Camping de Rozenhof is gelegen op circa 500 meter van het centrum van het gezellige plaatsje Burgh Haamstede. In Burgh Haamstede treft u diverse winkels, supermarkten en gezellige restaurants. En wilt u gedurende uw verblijf een fiets huren, dan kan dat direct naast de camping.

Wanneer u een dagje naar het strand wilt kunt u via de achteruitgang al wandelend langs een natuurgebied naar het strand. Het wandelpad loopt langs vennetjes en door de duinen van Burgh Haamstede. Een prachtige wandeling door de natuur alvorens u het strand bereikt.

De Brouwersdam is de perfecte plaats om te gaan watersporten en gelegen op slechts 15 kilometer rijden van de camping. Op de Brouwersdam kunt u uw camper parkeren om vervolgens te gaan surfen, parasailen of andere watersporten te beoefenen.