fotorolletje2

Arrangementen 2018

Laatste nieuws

Ontdek de omgeving van Camping Rozenhof

Naar het strand

Genieten van het strand en de zee

Op slechts twee kilometer afstand vindt u het prachtige strand van Burgh-Haamstede. Het strand is te bereiken via verschillende mooie wandel- en fietspaden. Voor elk type bezoeker is er wel een stuk strand beschikbaar.

Zo zijn er stranden speciaal voor families, watersport activiteiten en zones voor naturisten. De brede stranden worden goed onderhouden en behoren tot een van de schoonsten van Nederland.

Op zonnige dagen kunt u heerlijk in het zand zitten met een goed boek of wegdommelen op het geluid van de golven. Ook zwemmen behoort zeker tot de mogelijkheden. Het zeewater kan wat aan de frisse kant zijn maar de echte doorzetter trekt zich hier niets van aan!

Duiken en surfen

Naast zwemmen, wandelen, fietsen en paardrijden kunt u in Zeeland ook goed duiken en surfen. Er zijn verschillende duikplaatsen waar u onder begeleiding of zelfstandig de onderwaterwereld kunt verkennen. De Noordzee is door haar vaak sterke stroming alleen geschikt voor de ervaren duiker.

De minder ervaren duiker kan uitwijken naar het Grevelingenmeer. Ook voor kitesurfen, golfsurfen en windsurfen is Burgh-Haamstede de perfecte locatie. De echte watersporter kan zich compleet uitleven in het veelzijdige Zeeland!

Dorpen en steden

Ontdek de karakteristieke dorpen

Zeeland kent ontelbaar veel leuke dorpjes en steden. Elke plaats heeft haar eigen unieke kenmerken en bezienswaardigheden. Breng tijdens uw verblijf op onze camping bijvoorbeeld een bezoekje aan het gezellige centrum van Burgh-Haamstede!

Hier vindt u onder andere een centraal plein met leuke terrasjes en een prachtig kasteel. Ook de oude kerk en de negentiende eeuwse vuurtoren zijn bijzondere gebouwen die u gezien moet hebben!

Dagje uit in Middelburg

Als u op zoek bent naar cultuur is Middelburg zeker een aanrader. In deze eeuwenoude stad staan meerdere historische bezienswaardigheden waar u een bezoekje aan kunt brengen. Daarnaast kunt u verschillende mooie rondvaarttochten maken waardoor u de stad vanaf een andere kant leert kennen.

Ook organiseert Middelburg regelmatig evenementen waarbij folklore en klederdracht centraal staat. Als u alle toeristische trekpleisters heeft bezocht, kunt plaats nemen op een van de vele terrasjes. Middelburg heeft een zeer gezellig centrum waar u naar hartelust kunt wandelen of even kunt uitrusten in een cafeetje.

Veelzijdigheid in Goes

Op slechts een half uur rijden van Camping Rozenhof ligt een van de meest veelzijdige steden van Zeeland. Goes heeft alles wat u zoekt in een leuke stedentrip. Zo is er een museum waar u meer leert over de geschiedenis van de Bevelanden. Ook kunt u met een ouderwetse stoomtrein een mooie tocht naar Borsele maken.

Daarnaast kent Goes een breed winkelaanbod en zijn er gezellige terrasjes in overvloed. Ook wanneer u een avondje uit wilt, biedt Goes genoeg mogelijkheden. Er zijn diverse theaters en en podia waar de meest uiteenlopende optredens worden gegeven.

Ontek nog meer van Zeeland

Buiten de bovengenoemde plaatsen zijn er nog meer dorpjes en steden die zeker een bezoekje waard zijn. Enkele voorbeelden zijn Renesse, Serooskerke en Scharendijke. Alle dorpjes in Zeeland hebben een eigen karakter en unieke bezienswaardigheden!

Dagje uit

Attracties en bezienswaardigheden

De veelzijdigheid van Zeeland is goed terug te zien in de vele leuke uitstapjes die u kunt maken. Voor elk gezelschap zijn er meer dan genoeg mogelijkheden en aan elke leeftijd is gedacht. In de directe omgeving van Camping Rozenhof is er volop keuze maar ook verder in de provincie is er genoeg te beleven.

De bekendste attractie van Zeeland

Op slechts een aantal kilometer afstand van Camping Rozenhof vindt u het Deltapark Neeltje Jans. Hier kunt u en uw gezin alles leren over de Deltawerken, de onderwaterwereld en alle dieren die daar in leven.

Spelenderwijs ontdekken uw kinderen allemaal leuke wetenswaardigheden waar u misschien ook nog het een en ander van opsteekt! De Deltawerken liggen naast het Deltapark dus deze uitstapjes zijn moeiteloos met elkaar te combineren. Het is ook mogelijk om alleen beide attracties los te bezoeken.

Sportieve attracties en bezienswaardigheden in Zeeland

In Zeeland zijn er naast educatieve ook veel sportieve attracties en bezienswaardigheden te vinden. En gelukkig is niet voor elk uitstapje een topconditie vereist. In het Nationaal Voetbalmuseum leert u alles over voetbal zonder dat u er zelf moe van wordt.

Bewonder bijzondere bekers en prijzen, duik in de Oranje geschiedenis en test u kennis over alles wat met voetbal te maken heeft. Wilt u toch zelf de sportieve uitdaging aangaan? Ga dan bowlen, badmintonnen, midgetgolfen of biljarten in Sportcentrum Westerschouwen.

Combineer dit met een van dinermogelijkheden en geniet een gezellig en actief dagje uit!

Naast bovengenoemde uitstapjes is er nog veel meer mogelijk in de omgeving van Camping Rozenhof. Stel uw vraag aan de gastheer en -vrouw en zij helpen u graag verder!

Wandelen en fietsen

Er op uit in het achterland

De natuur in Zeeland is prachtig. De brede stranden nodigen uit tot mooie wandelingen waarbij u helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de verfrissende zeewind. Maar ook in het achterland is veel mooie natuur te vinden. Hier kunt u lange fiets- en wandeltochten maken en allerlei goed verborgen plekjes ontdekken.

Wandel- en fietsmogelijkheden in het achterland

De omgeving rondom Camping Rozenhof is enorm divers. Door de weidse omgeving kunt u elke dag weer genieten van een ander stukje natuur. Naast de brede stranden vindt u in Zeeland namelijk ook uitgestrekte bossen, groene velden en hoge duinen.

U kunt er uren wandelen of fietsen zonder een tegenligger tegen te komen. Ook voor ruiters ter paard zijn er genoeg mogelijkheden. Er zijn verschillende ruiterpaden uitgezet waar u heerlijke tochten kunt maken.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het gezellige centrum van Burgh-Haamstede op te zoeken. Wandel of fiets langs alle bezienswaardigheden van de mooie badplaats en strijk af en toe neer op een van de gezellige terrasjes.

U vindt een zeer ruim assortiment aan horecagelegenheden dus er is altijd wel ergens een plekje vrij!

Bekijk ook onze interactieve omgevingsplattegrond om een indruk te krijgen van de prachtige omgeving van Burgh Haamstede.