fotorolletje2

Arrangementen 2018

Laatste nieuws

Kamperen in Zeeland betekent genieten

Kamperen geeft u het gevoel dichtbij de natuur te staan. Het eerste wat u 's ochtends bij het wakker worden ziet, is de prachtige omgeving.

U wordt gewekt door zingende vogeltjes en het kan zomaar zijn dat u rond schemer de plaatselijke dieren tegen komt.

Wanneer u verblijft op onze gezellige familiecamping in Zeeland kunt u genieten van het ultieme gevoel van vrijheid!

De leukste camping van Zeeland

Camping Rozenhof is bij uitstek de ideale camping als u op zoek bent naar een zeer ruime kampeerplaats, prachtige natuur en pure ontspanning.

Wij beschikken over alle elementen om uw vakantie compleet te maken en doen onze uiterste best om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Geniet van alle leuke uitstapjes die u kunt maken in de omgeving. Denk hierbij aan het strand, een bezoekje aan Neeltje Jans of een mooie wandeling door de duinen.

Maar ook de camping zelf biedt genoeg plezier! Voor de kinderen is er een mooie speeltuin en in het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig.

Kamperen in een tent of stacaravan

Op Camping Rozenhof kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. Daarnaast bieden wij ook mooi ingerichte stacaravans aan.

Deze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en bieden u de luxe die u thuis ook gewend bent! U kunt genieten van alle fijne voordelen van kamperen maar met een beetje extra comfort.

Wilt u meer weten over de kampeermogelijkheden die wij bieden neem dan contact met ons op. Of reserveer direct online uw kampeerplaats voor een heerlijke vakantie in Zeeland.

Sanitaire voorzieningen

Uitstekend sanitair op Camping Rozenhof

Sanitaire voorzieningen zijn erg belangrijk en Camping Rozenhof doet er ook alles aan om het sanitair zo goed mogelijk te onderhouden.

Zo wordt er regelmatig schoongemaakt en repareren wij kapotte onderdelen, daar waar mogelijk, dezelfde dag nog!

Camping Rozenhof beschikt over een verwarmd douche- en toiletgebouw. Hier vindt u ruime douchecabines, een babywasruimte en een familiedouche.

Ook zijn er douche- en toiletfaciliteiten voor mindervaliden. Daarnaast zijn er meerdere wascabines met koud water, zodat u zich op kunt frissen.

Ook aan de campinggasten met een caravan of camper hebben wij gedacht. Aan de buitenkant van het sanitair gebouw vindt u namelijk een stortplaats voor het chemisch toilet.

Speelfaciliteiten

Speelfaciliteiten op de familiecamping bij uitstek!

Camping Rozenhof is bij uitstek een gezellige en gastvrije familiecamping! Aan heel het gezin wordt gedacht en voor iedereen is het heerlijk vertoeven op onze camping.

U kunt lekker ontspannen op het terras voor uw tent of stacaravan terwijl uw kinderen zich uitleven op de speeltoestellen.

Voor de allerkleinsten is er op het kampeerveld zelf een leuk duikelrek, zodat u uw kinderen niet uit het oog kunt verliezen.

De oudere kinderen vinden een speeltuin bij de receptie met een groot klimrek.

Activiteiten voor het hele gezin op de familiecamping

Ook met het hele gezin is er genoeg te beleven op onze familiecamping. Ons zeer enthousiaste recreatieteam organiseert in het hoofdseizoen veel leuke gezinsspellen en avondjes uit in de kantine.

Zo is de playback show elke keer weer een hoogtepunt en ook de spooktocht blijft een groot succes. 

Camping Rozenhof is de perfecte camping als u zorgeloos wilt genieten met het hele gezin!

Dichtbij strand

Gezellige camping bij het strand

Op slechts twee kilometer afstand vindt u het prachtige strand van Burgh-Haamstede. Het strand is te bereiken via verschillende mooie wandel- en fietspaden.

Voor elk type bezoeker is er wel een stuk strand beschikbaar. Zo zijn er stranden speciaal voor families, watersport activiteiten en zones voor naturisten.

De brede stranden worden goed onderhouden en behoren tot een van de schoonsten van Nederland. Op zonnige dagen kunt u heerlijk in het zand zitten met een goed boek of wegdommelen op het geluid van de golven.

Ook zwemmen behoort zeker tot de mogelijkheden. Het zeewater kan wat aan de frisse kant zijn maar de echte doorzetter trekt zich hier niets van aan!